For det første er hvedegræs ikke det samme som hvedekorn. Hvedekorn raffineres for at lave mel til fødevarerne for at gøre dem mere overkommelige. Når det store korn raffineres til melets komponenter, er kun den stivelsesholdige endosperm eller kim tilbage; fiber og ru fiber, eller endosperm, kasseres. Resultatet er en lettere, fluffier tekstur, og for det meste ser maden det samme ud som det ville gøre, hvis det bare var hele hvedemel. Hvedekorn og hvedegræs er begge rige kilder til kulhydrater, proteiner, jern og andre B-vitaminer.
Sundhedsmæssige fordele ved Hvedegræs
Den vigtigste fordel ved hvedegræs, bortset fra dine smagsløg, er dens levende enzymer. Enzymer er væsentlige elementer for et godt helbred. Faktisk producerer kroppen selv de enzymer, den har brug for for at nedbryde og lave energi. Der er over 4.000 typer af enzymer, nogle endda findes i kød eller æg, men typisk findes i rå fødevarer eller kosttilskud.
Enzymer er kroppens livskraft. Uden dem er vi udsat for en række alvorlige sundhedsproblemer. Enzymer støtte i fordøjelsen og er nødvendige for at producere neurotransmittere som serotonin og katekolaminer. De er også afgørende for fuld absorption af næringsstoffer fra et måltid. Hvis enzymerne ikke er tilgængelige, vil gæring forekomme i stedet. Dybest set, vores kroppe er afhængige af god fordøjelse.
Yderligere fordele ved hvedegræs
Hvedegræs er også effektiv til at rense skjoldbruskkirtlen. Jeg har læst nogle kvinder, der har haft gode resultater med Wheatgrass har fortalt deres læger, at deres træthed og sygdom er faldet. Jeg har også læst påstande om, at selv kræftceller dør, når Hvedegræs indtages.
Der er meget forskning til støtte for de sundhedsmæssige fordele ved hvedegræs. Jeg kan varmt anbefale, at du gør din egen forskning, fordi selv om fordelene er utrolige, ingen kølet hvedegræs juice eller hvedegræs pulver til alder det. frysning det i tre måneder og “bevare” det i en fryser vil stoppe fordelene ved cellulosefibre og nogle næringsstoffer vil gå tabt.
Fordelene ved hvedegræs er virkelig forbløffende. I denne artikel vil jeg diskutere et par af dem. Hvis du vil have disse fordele, er det meget vigtigt, at du drikker Hvedegræs juice og eller pulver.
En af de største sundhedsmæssige fordele er i sin evne til at afbalancere vores blodsukker. Anti-oxidanter i hvedegræs er fantastiske. De omfatter polyfenoler og klorofyl. Hvedegræs indeholder mere end 70 anti-oxidanter, der er stærkt koncentreret i et molekyle (resveratrol), der udfører denne bedrift.
Hvedegræs er et særligt sundt afgiftende middel. Det har vist sig at kraftigt beskytte mod kræft. Det har også vist sig at helbrede gigt og sår i tarmene. Hvedegræs indeholder mange vitaminer, herunder vitamin A, B, C, D, E og K og andre stoffer, der assimilerer vitaminer og mineraler.
Hvedegræs normaliserer vores krops pH. Med andre ord gør det det mindre surt. Det sænker blodtrykket. Jeg har personligt bemærket disse fordele. Min kone og jeg er begge på skjoldbruskkirtlen medicin for vores blodtryk. Hvedegræs har næsten ingen indflydelse på vores blodtryk, blodsukker, kolesterol eller glukose. Hvedegræs faktisk reducerer aktiviteten af en af vores skjoldbruskkirtelhormoner … det er en stor fordel!
Det er en glimrende kilde til Moderatrol, en kraftig anti-oxidant findes i mange frugter og druer, samt rødvin. Moderatrol har vist sig at forebygge kræft og hjertesygdomme. Vigtigst af alt hjælper Moderatrol med at forhindre blodet i at størkne; dette er nøglen til at “forebygge” slagtilfælde og hjerteanfald.
Værdien af hvedegræshews kan ikke undervurderes i kampen mod den konstante bombardement af den magtfulde antioxidant, vitamin A. Vitamin A har været forbundet med levetid og forebyggelse af degenerative sygdomme. I yderligere forskning har Moderatrol været forbundet med forebyggelse af kræft. På grund af sin antioxidant aktivitet, er det i øjeblikket bruges af mange kræftbehandlinger for at forhindre celler i at metastasere. Derudover er det bliver brugt i behandling for hiv / aids, (som stammer meget af sin magt fra evnen til vitamin A til at skyllevæske frie radikaler.)
Hvedegræs på grillen med maltbrød og frisk frugt er et vidunderligt nærende måltid – eller snack – og er en tilfredsstillende oplevelse for sommer og vinter. Hvilken bedre måde at nyde fordelene ved hvedegræs end at lave en høstet skive af det og bruge det på dit valg af grøntsag. Forynge og genoplive din krop og både dit sind og krop vil takke dig!