3 trin til at transformere dit liv

En ting forener dem, der lever det liv, de ønsker, og dem, der har falske håb og drømme. Det er en simpel idé, der vil hjælpe dig med at leve dit ideelle liv.

Det er muligt at leve dit drømmeliv, hvis du tillader dit sande jeg at blive set. Vores problem er, at vi i mange tilfælde er blevet trænet til at skjule vores sande jeg for andre, og især os selv. Vi har skjult vores sande jeg siden barndommen og ind i voksenalderen. Du ved måske nu, hvorfor det skete. Din evne til at være klar og til stede er op til dig. Det betyder ikke rigtig noget, hvis du ikke forstår situationen eller ikke har alle svarene. Du kan stadig være opmærksom på det.

Tre grundlæggende måder kan du definere klar mental stede. Den første er naturlige ting som at køre, sidde ved cafébordet eller se tv. For det andet, at lære nye ting. Den tredje metode er en kombination eller begge dele af den første og den anden. Første skridt i retning af at blive klar, er at indse, at du er mentalt fri. Din mentale programmering kan fortælle dig, at du ikke er vigtig. Din programmering vil fortælle dig, at du er vigtig. Du kan så være stille og klar, fordi dit sind pludselig bliver rolig.

Klar mental tilstedeværelse kan betyde, at du ikke dømmer nogen situation. Vores liv kan være forvirrende og uklart. Vi føler os urolige og ude af kontrol. Clearness giver os mulighed for at se sandheden i vores liv. Hvis vi kan se tingene, som de er i vores liv, får det os til at føle os rolige og i fred. Du er her for at se den naturlige rækkefølge af begivenheder. Alle ting i livet, selv dem, der kan synes mærkeligt, er en del af dit daglige liv. Vi kan se alt ske omkring os, selv om det ser ud som om det ikke er. Dette er vores NU. Dette er vores autentiske, virkelige og autentiske liv.

Fordi energi er alle omkring os, er det vigtigt, at du er klar i dine ideer, tanker og følelser. Du vil være mindre tilbøjelige til at blive trukket ind i drama og drama spil, hvis du er mere fri for disse ting. Alle disse er en del af spillet. Det betyder, at du forstår, at de sker, og at du anerkender, at det er et spil. Det er din skabelse. Det er den eneste måde, du kan overvinde de begrænsninger og forkert tænkning. Det kan virke paradoksalt, men det er det ikke. Der er mange dele af dit liv, der er forkert rettet mod manifesterer. Taler fra dit sande jeg, eller fra dit indre spil, er en måde at tale. Dine ord er fulde af tillid, verve og autoritet. Du taler med en sådan tillid, verve, og myndighed, at du føler dig som en tolv-årig igen. Og igen, vil livet fortsætte sin overraskelse og tale til dig. Så du vil sikkert sige, “Straf mig, hold mig nede.” “Forbedre mig, så jeg kan blive endnu større.

Min favorit ting er at sige, at lykken kommer fra at være dit sande jeg, men du definerer det. Det er det sande jeg. At føle sig lykkelig og leve det liv, vi ønsker, skal du først være klar indeni. Det vigtigste er at være. Forestil dig at vågne op en morgen og være ude af stand til at gøre dette igen. Vi ved, hvordan det føles at være ude af slags, og hvad vores reaktioner og erfaringer er. Fordi vi er så bevidste om at skabe de ting, vi ønsker hver dag, er det klart, at vi altid er til stede og opmærksomme.

Det er en vanskelig situation for mange. Nøglen til at skabe denne følelse er at tiltrække sig opmærksomhed fra deres nærmeste venner og familie. Denne kombinerede opmærksomhed kan være ude af komfortzonen for nogle mennesker. Derfor er det vigtigt at være autentisk. Det er din naturlige tilstand. Men fordi tingene sker hurtigere end nogensinde og oftere end nogensinde før, kan det være let for dig at føle dig ude af kontrol. Det er muligt at føle sig ude af kontrol, og nogle mennesker kan opretholde denne følelse.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *