Hun hader dig, men ville gå ud med dig, hvis du kunne stoppe med at være så mean

Kære ven

Lad mig give Dem et ekstremt eksempel. Du kan tænke på mænd, der behandler kvinder meget godt, og kvinder, der behandler deres mænd dårligt. Hvilket billede kommer til dit sind?

Kvinder har en tendens til at tro, at mænd er som dem.

Vi er tilbøjelige til at tro, at en mand, der behandler os med venlighed er en stor mand, og vi bør være taknemmelige for hans kærlighed.

Men når en mand synes at være stor fysisk, men viser venlighed i narrestreger måder, vi pludselig spørgsmålstegn ved hans maskulinitet.

Selv om dette kan synes bekendt, vil jeg gerne foretage en sammenligning med en mand, der blot udnytter kvinders godhed, venlighed, varme, og bare gør det.

Han ses som maskulin på grund af den venlighed, han viser sine medmennesker.

For mine mandlige læsere:

Kvinder kan være taknemmelige for disse andenklasses mænd for deres hjælp.

Du kan.

Hvad kan vi lære af deres metoder?

Det gør det.

Det er ligegyldigt, om du kan se forskel på din godhed og en kvindes.

Det handler om dig, dit værd, og din vilje til at være en mand, der fortjener sine belønninger.

Du kan kun være virkelig dig selv, hvis du elsker din guitar og kan gøre det til en kilde til glæde for andre. Kvinder vil finde dig værdig til at ofre for dig.

Unikt, kan du ikke måle dit værd ved hendes godkendelse.

Dit ønske om at vinde godkendelse af din partner er ikke nok til at bestemme dit værd.

Du må gøre dig fortjent til dit værd.

Du kan kun tjene din belønning for at være en sand mand ved fuldt ud at omfavne maskulin lederskab.

Du kan være en sexet, usikker mand, hvis du ikke føler dig sikker eller udtrykker din maskulinitet. Det er nogle af de ting, der kan drive kvinder væk.

Det er det, der er i fare her i lighedens og kvindemarkedsåndens navn og ånd. Kvinder kan forholde sig negativt til mænd på en negativ måde, hvilket kan gøre det vanskeligt for kvinder at forholde sig til dem på en maskulin måde.

I stedet for at være høflig og venlig mod hende, og give hende mulighed for at have sex med dig, blot fordi hun føler, at hun gør, kan du vise din maskuline lederskab og karakter ved at sige ting.

Dette er, hvordan en kvinde vil kategorisere dig som en “ven” og “elsker” kategori. På grund af dette, den måde, du behandler hende kan skabe en sønderknust følelsesmæssig reaktion eller SL mutant.

I stedet for at være en “Good Feeling” fyr du bliver en ‘Bad Feeling Killer’, og er for evigt mærket en “følelse / følelsesmæssige Security Killer”. Du er placeret i ven / elskere kategori, selvom du er høflig, venlig og høflig over for din partner.

Du har dog ikke noget imod at blive kaldt “Sex Capabilities guy”, ikke? Det gør hun også. Der er din løsning.

Hun vil ikke lade et øjeblik passere uden at informere sin partner om hendes overdrevne glæde og glæde over at være forkert. . . og hvor meget hun er forkert for dig ……

Det samme gælder for kvinder.

Jo mere du forsøger at gøre hende forlade, jo mere sikker hun vil blive . Som hendes ønske om maskulin sikkerhed stiger, så vil hendes ønske om ægthed og kvindelighed .

Så usikker er du.

Det er ikke en positiv måde at tænke på.

Mit råd? Vær en ny dig. Være den “fysiske mand”, der udspringer indefra, og fokuserer på integritet og succes, snarere end på, hvad hun kan tilbyde. Al din maskuline energi skal kanaliseres til din Nye Dig. Din skæbne er i dine hænder.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *