Her er en hurtig guide til en 3-trins proces til at hæve succesfulde teenagere

At være forælder kan være svært. Teenagere er ofte meget stædige. Det er vigtigt at opføre sig som forældre med tålmodighed, forståelse, fasthed og fasthed, når vejlede teenagere. Det vil hjælpe os med at forbinde med vores teenagere bedre og gøre det lettere for dem at forstå og løse de virkelige problemer. Hvis du ønsker at rejse bedre teenagere, er det vigtigt at holde ud og være en succesfuld forælder.

For at hjælpe dig i gang med at håndtere teenagere, her er en kort guide.

Trin 1 – Ret de tænkefejl, som de fleste teenagere laver.

Teenagere tænker på en måde, der er modsat, hvad vi ville forvente. Deres ideer og værdier opvejer ofte vores egne. I de fleste tilfælde er de tanker, vi har om teenagere, fra en anden alder. De fleste børn kan ikke se forskel på rigtigt eller forkert. De lever efter de samme standarder som voksne. Men det kan vi godt. Vi kan identificere, hvor de kommer i deres tanker, og derefter tage de nødvendige skridt til at rette op på det.

Her er nogle almindelige fejl teenagere gør, når de tænker:

Nogle helte og begivenheder kan ikke blive værdsat af dine teenagere. Måske er din teenager så fokuseret på videospil, at de ikke får pointen med, hvad du føler. Du vil sætte pris på regn, tordenvejr og tornadoer. Dette er nogle af de mest spændende begivenheder, som du også kan se frem til, såsom en star wars-film eller grand tour.

Livets tidsalder (oldengelsk for “aldre”) kan forstås således, at Life Science-alderen gælder for alle aldre, fra 12 til 19 år. Teenage er den, der udgør en del af den menneskelige krop. Uden denne fase kan man ikke rigtig modne.

Trin 2: Model god opførsel

Trin 1: Vælg en rollemodel, der er voksen og kan forstå teenageres tanker og valg. Lav aftaler for at mødes med dem / hende.

Kommunikationslinjer vil blive mere åbne som dit forhold til din teenager forbedres og bliver stærkere. Dette vil give dig mulighed for at have et godt forhold til din teenager. Du kan behandle kommunikationshuller ved hjælp af mange metoder.

Find en neutral og gensidigt behagelig grund som en offentlig park for at finde en løsning. Teenageren kan spille et videospil og diskutere emnet. Emnet kan også blive et diskussionspunkt, hvis teenageren og forælderen beslutter at spille det. Din teenager og din forælder kan lære så meget af hinanden.

En del af denne løsning er at udnytte den unikke situation teenagere befinder sig i, hvilket er presset fra deres familie. Du kan finde et fælles emne, du kan diskutere med din teenager, selvom de måske protesterer. Han / hun vil være i stand til at forholde sig til emnet og kan tackle det. Kommunikation er en fantastisk måde at kommunikere med alle på.

Trin 3 Gør afleveringstiden speciel

Det er lettere for nogle forældre at lade tiden gå uden at skulle løse et adfærdsproblem. Men som jeg nævnte ovenfor, er det mere den tid, der tæller i at hæve teenagere. Din teenager har ikke brug for, at du er vred, høj eller kaster raserianfald, hvis du tror, de har tid nok. Det vil ikke fremskynde processen med tid. Det vil ikke få tiden til at gå hurtigere. Det gør tingene værre. At deltage i tidsforgangsopgaver med dit barn er en af de bedste måder at få det til at passere hurtigt.

Hvis vi holder fokus på gøremål, kan vi gøre tidens gang mere relevant ved at købe og give dem som gaver. Disse kan være enkle og uvæsentlige, eller de kan opdeles i mindre, mere specifikke dele.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *